2013. december 24., kedd

Ke* - Niall

A negyedik ajándékom számotokra ismét egy ke* story, Niall-al a főszerepben...:D I hope you like it! :D Fogadjátok szeretettel:




"Barátnőddel korcsolyázni mentek a közeli szabadtéri korcsolyapályára. Út közben forralt borral és forró csokival melengetitek fel magatokat, miközben jót beszélgettek. A pálya szélén felkapjátok a korikat és már suhantok is nevetve. Mivel jó korisok vagytok, így pár trükköt is megcsináltok esés nélkül.
-          Kéne neked egy pasi!- siklik melléd (LB-d neve), majd hozzáteszi:
-          Itt válogathatsz kedvedre. - kacsint sunyin. Miközben köröztök, a pasi állományt is felméritek.
-          Nézd azt a barnát, fekete dzsekiben a bejáratnál! Tök cuki!- mutat barátnőd egy pasira, mire te csak a fejed rázod.
-          Túl öreg.
-          És az a fekete bakancsos? Ahhoz mit szólsz? – int fejével egy másik fickóra.
-          Buzis…- fintorogsz.
-          Jajj már! Neked úgy látom Brad Pitt sem lenne tökéletes!- forgatja a szemét.
Megelőzöd a korival, majd hátrafordulsz hozzá kaján vigyorral, mire nekimész valakinek és a földön landoltok. Egy kék szemű, szöszi srác az áldozatod, fájdalmas képpel néz rád. Iszonyat helyes, gondolod magadban.
-          Bo… Bocsánat! – hebeged zavartan. – Nem figyeltem oda, ne haragudj! Megsérültél?
-          Nem, semmi baj!- enyhült meg a fiú arca. Feltápászkodik nagy nehezen és feléd nyújtja a kezét.
-          Niall vagyok. Hogy hívnak szépségem? – felsegít, majd miután biztosan állsz a lábadon, válaszolsz:
-          T/N vagyok… - próbálsz minél értelmesebb fejet vágni és nem nyáladzani. Közben észreveszed, hogy barátnőd vigyorogva néz titeket a pálya bejáratánál.
-          Ha már így levettél a lábamról szó szerint, nem jönnél el velem inni egy forró csokit? – vonja magára újra a figyelmedet.
-          Oké, de én fizetek, amiért elgázoltalak! – feleled vigyorogva, majd elindultok a kijárat felé. Egész este együtt vagytok, beszélgettek, forró csokiztok és sokat nevettek. Mikor anyukád felhív, hogy menj haza, mert már késő van, Niall felajánlja, hogy elkísér. Mikor a házatok elé értek, búcsúzóul Niall megcsókol és megbeszéltek egy randit másnapra. A második randitok is nagyon jól sikerül és azóta is egy pár vagytok. Minden évfordulótokat azon a korcsolyapályán ünneplitek, ahol először „egymásba botlottatok”."

~VÉGE~

U.i. Ezt a Mikulást én is beengedném a házba, sőt még az ölébe is ülnék! ;)


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése